Tijdens de zwangerschap

Uit onderzoek is gebleken dat een vitamine D tekort kans maakt op autistische kinderen na de bevalling. Vul je tekorten goed aan om veel zwangerschapskwaaltjes te verminderen of zelfs voorkomen.


Magnesium kan helpen bij rusteloze benen. Mocht je nog niet zwanger zijn, begin dan op tijd met foliumzuur te slikken. Als je meerdere (multi)vitamine supplementen slikt, lees dan de ingrediënten van de supplementen goed door zodat je niet dezelfde vitamines dubbel binnen krijgt.

 

Brandnetel thee is rijk aan vitaminen en mineralen. Doordat het veel calcium bevat is het aan te raden voor de zwangere vrouw voor het opbouw van sterkere botten van moeder en kind. Ook bevat het veel ijzer, dit is dus zeker aan te raden tijdens de 2e en 3e trimester voor een gezonde ijzergehalte tijdens en na de bevalling.

 

Frambozenblad thee helpt tijdens de laatste paar maanden van de zwangerschap om de bevalling te vergemakkelijken, omdat frambozenblad thee de baarmoeder en bekkenspieren versterkt en ontspant. Daarnaast helpt frambozenblad thee tijdens de bevalling voor efficiëntere contracties. Ook helpt het de baarmoeder en vagina herstellen na de bevalling.

 

Mocht jouw darmflora niet sterk genoeg zijn, dan bestaat er een grote kans dat jouw baby in de buik jouw zwakke darmflora zal meekrijgen. Na de bevalling kan dit de kans verhogen op eventuele darmkrampjes, spruw en andere darmklachten. Neem hiervoor de Orthica Orthiflor Start

 

 

Shop hier producten die je kunnen ondersteunen:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.