Levertijd en Verzendkosten

 

Bezorging binnen 2-3 werkdagen. 

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€2,15 voor bestellingen die door de brievenbus passen (als briefpost)

€4,25 voor brievenbuspakketten (ook brievenbus)
€6,50
 voor bestellingen onder de €80,- (bestelwaarde excl. verzend)

€9,50 voor verzending naar België onder de €80,- (bestelwaarde excl. verzend)

Gratis voor bestellingen vanaf €80,- (bestelwaarde excl. verzend)

 

Levering van pakketten, briefpost en briefpakketten verloopt via PostNL. Wij houden aan een bezorgtijd van 2-3 werkdagen. Over het algemeen zal de aflevering dezelfde werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Afhalen op afspraak is mogelijk. Je kan met ons contact opnemen via email: info@biomom.nl.

Als er onduidelijkheid of verwarring is betreft het gebruik of bereidingswijze van een artikel, vraag het dan gerust via email of via onze social media.

Wij staan altijd klaar om je een handje te helpen zodat je optimaal van onze producten kan genieten.

 

Product kwijt/beschadigd?

Verzenden laten we doen door PostNL. Het kan soms gebeuren dat een bestelling zoek raakt tijdens het verzenden of je producten beschadigd aankomen (lekkende wasmiddel bijvoorbeeld). Alhoewel dit niet in onze handen ligt zijn wij alsnog bereid om het aankoopbedrag, exclusief verzendkosten, terug te storten.

We kunnen de zoekgeraakte/beschadigde bestelling ook opnieuw verzenden.

De verzendkosten zult u dan ook weer moeten voldoen, aangezien wij zelf voor de verzending ook moeten betalen. Hier maken wij geen winst op.