Vaginale zorg
Na de bevalling kan je gescheurd zijn of ingeknipt. De hechtingen hiervan kunnen nogal trekkerig aanvoelen en jeuken. Een beurse gevoel die niet fijn aanvoelt. Spoel je vagina met onze Peri Bottle i.c.m. Kamille Bloesem tijdens iedere toiletbezoek. Tijdens het plassen kan het enorm prikken. Dit gevoel kan je beperken met lauw warme kamille thee. Daarna kan je je aambeien of vagina sprayen met onze Witch Hazel Cooling Spray. Voor een voorspoedig herstel kan je met een watje Aryana Tinctuur aanbrengen. Mocht je weinig bloeden, dan kan je beginnen met de Mama Moments Stoomkruiden. Heerlijk voor je baarmoeder en herstel. Je baarmoeder zal zo van binnenuit verwarmen en versterken.

Tepelkloven
Pak hierbij altijd de oorzaak aan. Het kan zijn dat je kind niet goed aanhapt. Het is ook natuurlijk even wennen voor jullie beiden om borstvoeding te geven. Soms kan de oorzaak wat serieuzer zijn, zoals een te kleine tongriempje of lipbandje. Soms ook spruw. Gebruik voor je tepelkloven Kokosolie i.c.m. Heilwol. Calendula Balsem kan ook fijn zijn.

Stuwing
De productie komt niet direct op gang, don’t worry, dit gebeurt vaak na dag 3 á 4. Je zult dan volle borsten krijgen die keihard zullen zijn. Probeer je borsten te koelen met onze Wondermom Borstkompressen voor extra verkoeling. Was je borsten onder de douche met een warme douchestraal om de druk ervan af te halen, met de Haakaa Borstkolf kan je de melk die hierbij komt opvangen.


Keizersnede
Panjiri is super voor elke vrouw na een ingreep, operatie of bevalling. Panjiri helpt de wond van binnenuit helen en geeft de (kraam)vrouw net die extra kracht die ze nodig heeft. De wond kan je schoonmaken met de Aryana Planten Essence, mocht het jeuken en trekkerig aanvoelen spray dan de Witch Hazel Cooling Spray hierop. Nadat de wond is genezen kan je Calendula Balsem of de VSM Littekencréme hierop smeren om de litteken schade te ‘ beperken’ . Mocht je geen krachtige naweeën hebben, drink dan Vrouwenmantel thee of neem de Arkocaps.


Herstel
Panjiri, Ayurvedische Postpartum Thee en de stimuleren het herstel van je baarmoeder.

Shop hier producten die je kunnen ondersteunen of helpen genezen:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.