Over ons

Bewust ouderschap is niet iets waar ik mee ben opgegroeid. Toch ben ik na de geboorte van mijn eerste dochter er meer over gaan inlezen. Er ging een geheel nieuwe wereld voor me open! Ik bleef inlezen en wat ik vond passen bij mij probeerde ik zoveel mogelijk toe te passen in het dagelijkse leven. Dit ging met vallen en opstaan en hierdoor begon ik ook veel meer na te denken over mijzelf: wie ik ben als persoon, maar ook als moeder/ ouder. Tijdens deze weg van zelfontplooiing heb ik veel geleerd van deskundigen, maar eigenlijk vooral van mijn eigen kinderen. Deze lessen en inzichten deel ik met liefde online op verscheidene social media platformen.

 

Een groot deel van bewust ouderschap betekent voor mij ook bewuster met jezelf omgaan als moeder; op emotioneel maar ook fysiek niveau. Hierdoor ging ik stilstaan bij de producten die ik gebruik, met name na de bevalling en in de kraamtijd. Dit is zo'n bijzondere en belangrijke periode. De invloed van de handelingen de eerste dagen, weken, maanden hebben een groot effect op je baby, maar zeker ook op jou als moeder. Een baby wordt geboren, maar tegelijkertijd is het ook een geboorte van een moeder. Iedereen, jong of oud, verdient een goede start.

 

In tegenstelling tot mijn eerste bevalling, heb ik bij mijn tweede bevalling uitsluitend natuurlijke producten ingezet. Zowel voor de bevalling als voor mijn herstel tijdens de kraamperiode. Ik vond dat die mij en mijn baby de meest optimale ondersteuning gaven. Ik was zo goed geholpen, dat ik de voordelen niet voor mezelf kon houden. Iedere vrouw verdient namelijk deze comfort en gemak tijdens én na haar bevalling.

 

Wat voor natuurlijke producten, hoor ik je denken?

 

Veel landen en culturen hebben prachtige postpartum tradities, zo ook Pakistan, mijn geboorteland. Deze tradities, op Ayurvedische kennis gebaseerd, gaan gepaard met prachtige, helende verzorgingsproducten en specerijen/ kruiden. Zelf ben ik opgegroeid in Nederland, en ben ik dus ook bekend met natuurlijke producten die hier populair zijn.

 

Bij biomom.nl combineren wij het beste van beide werelden: bekende natuurlijke basisproducten die multi-inzetbaar zijn, met eeuwenoude Ayurvedische kennis en diens authentieke specerijen/ kruiden.

 

Safia Q. | OrganiCare®