Darmkrampjes

Gepubliceerd op 6 december 2022 om 17:20

Beentjes die naar binnen trekken vanwege de spanning in het lichaam, laat veel scheetjes, klanken zoals ‘’airh'', rode gezicht, gebalde handjes en een stijve gespannen lichaam. Helaas bestaat de kans groot dat je kleine last heeft van darmkrampjes. Dit gebeurt vaak rond 20-30 min. na een voeding. Verwar dit niet met cluster- of regeldagen.

Gelukkig kan je je kleine wel ondersteunen hierbij!

Vermijd Infacol en Sab Simplex, je kan beter Vitals Microbiol Probiotica proberen of de Orthica Orthiflor Start Probiotica. Dit kan de darmflora versterken waardoor alles hopelijk zich wat stabiliseert in de darmen. De Buikwikkels i.c.m. de Aromed Baby Buikolie kan ook heerlijk verlichtend werken voor je kleine. Mocht je kind een intolerantie hebben voor zuivel, dan raden wij aan om de druppels van Vitals of Bonusan te nemen.

 

Warmte staat over het algemeen bekend als ontspannend voor het lichaam, De Bijenwas Platen zijn geweldig om extra warmte aan te creëren. Deze kun je wel 16 keer gebruiken!

 

De wikkels bieden wij in twee varianten: Bio-Katoen en 100% Wol. Wol kan je in elke seizoen toepassen, aangezien wol warmte regulerend werkt. De katoenen versie is heerlijk in de koude (winter)maanden. 

Shop hier de producten die kunnen ondersteunen of helpen genezen:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.