BIOMOM BOX

Een sterke basis voor natuurlijke postnatale zorg

Nieuw!Gids bij veelvoorkomende kwaaltjes

Eindelijk is hij er dan! We hebben een handig en super simpel gids samengesteld voor de meest voorkomende kwaaltjes bij volwassenen en kinderen. We hebben ook meteen de producten die je erin kunnen steunen of kunnen helpen genezen meteen erbij gezet, zo hoef je er niet naar te zoeken. Handig!

 

Houd de pagina in de gaten want we zullen hem blijven updaten met meer kwaaltjes en ook een gids voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap.

 Gratis BIOMOM.nl katoenen draagtas!  

Bij een minimale bestelling van €56,- (inclusief verzendkosten)
Voeg het toe als kassakoopje.

1 tas per bestelling.


Wat is een

'BIOMOM BOX'?

Een ''doe-het-zelf'' box met pure zorg voor mama & kind. Deze box bevat natuurlijke & biologisch gecertificeerde producten om jou als nieuwe moeder te helpen om snel én op een gezonde manier er weer bovenop te komen.

 

Denk aan helende theeën, rauwe kokosolie voor jou en je baby's huid, genezende stoombadjes, een kruiden borstvoedingmelange om je te helpen bij lactatie, pure Aleppozeep zonder giftige stoffen die je huid kunnen irriteren en nog veel meer! Het mooie van deze kit is dat je de ingrediënten eindeloos kunt combineren en aanpassen naar jouw wens.

 

Natuurlijk helpen we je een handje en krijg je een foldertje vol met gebruiksaanwijzingen en tips bij. 

 

Klik hier om te kijken wat er allemaal in de BIOMOM BOX zit inbegrepen

Waarom heb ik een

BIOMOM BOX nodig?

Deze box zal ervoor zorgen dat jij als nieuwe mama in de postnatale periode op een natuurlijke en veilige wijze gesteund en verzorgd wordt. Zo heb je met deze box bijna alles voor een natuurlijk herstel zorgeloos in huis. Bijna alle producten zijn biologisch gecertificeerd. Deze producten zullen jou als nieuwe mama verder op weg helpen in je meest kwetsbare periode. 

 

Reguliere kraampakketten bevatten vaak veel commerciële goodies, maar zelden producten die jou en je kind op een natuurlijke en veilige manier verzorgen en genezen. Naast de veelzijdigheid en duurzaamheid van de BIOMOM BOX, is het ook nog zeer betaalbaar!

Vergelijkbare kraampakketten kunnen al snel oplopen tot bijna €100,-.

We verkopen ook losse producten in onze webshop. Handig!

Actie: Gratis BIOMOM BOX!

Bij aanmelding krijg je een BIOMOM BOX helemaal gratis in je kraamweek!